Dunabogdányi Hegylakók Egyesülete

Dunabogdányi Hegylakók Egyesülete

SZAVAZZ RÁNK!

Március 25 szerda délig lehet szavazni! Egyesületünk bejutott a MOL pályázat utolsó fordulójába! 100 madárodút telepítünk a Dunakanyarba, bevonva az Iskolásokat is. Kérnénk mindenkit szavazzon ránk! Az 51-es körzetbe 3-an maradtunk.

Konkurenciánk:

  • A 3 éve működő nagyon aktív és népes Pilisvörösvári Egyesület (Tegyünk Együtt Vörösvárért Egyesület = TEVÖ) egy közösségépítő programmal pályáz! Az egyesület erősen kinőtte magát, s már Ő adta a Pilisvörösvárnak a Polgármestert is. Közlekedés, biztonság, sport, kúltúra, szociális biztonság, szóval egy igen erős ellenfél a 10ezer fővel népesebb Vörösvári csapat, mely a pilis nyugadi felén elterülő város.
  • Leányfalunk a Szemétszörny építésével vonják be a gyerekeket egy családi nappal, ahol Bábjátékban mutatnak példát. Az aktív egyesület 2015-től működik 18 taggal.

Szavazni az alábbi linken lehet:

https://molalapitvany.hu/szavazas/2019/madaroduk-telepitese-dunabogdanyban

 

Jelenleg 10db madárodút készítettünk, melyet a Dunabogdányi 5.b osztály festett ki, amit láthattok is a képen, illetve hamarosan több helyen is.

A Dunabogdányi Bölcsőde, Óvoda és Iskola mellett pár helyen kihelyezünk, hogy propagáljuk a kezdeményezést. A tíz madárodú mellé még 10db mindenképp elkészül a Hegylakó Szövetség rendezésében eredménytől független.

A szavazás 2020 március 9-től március 25-e 12:00-ig lehetséges, aki a legtöbb szavazatot kapja, azt támogatja a MOL alapítványa.

 

 

Elkészült az első tíz darab  “B” típusú madárodú!

 

Az 5.b dunabogdányi tanulók festik a prototípus odúkat technika órán

Tetszett a cikk?

Megosztás itt: facebook
Oszd meg a Facebook-on
DHE

DHE