Dunabogdányi Hegylakók Egyesülete

Dunabogdányi Hegylakók Egyesülete

Csatlakozz

Legfőbb küldetésünk egy olyan közösség kialakítása, ahol együttes erővel és célokkal környezetünket élhetőbbé tesszük, megismerjük és segítünk egymásnak, s jó szomszédok vagyunk. Ahhoz, hogy jó környezetbe tudjuk egymás mellett élni, érdemes a közösségi érdekeket az egyéni érdekeink elé tenni, s ekkor lehet ez a hegy boldogságban élhető mindenki részére.

Csatlakozz és támogasd a Dunabogdányi Hegylakók Egyesületet, mely 15 éve él, s segíti a dunabogdányi Kutya-hegyen élők mindennapjait.

Neked kis lépésnek tűnhet 15eFt (tagdíj+ útalap+ működési hozzájárulás), de hidd el, minnél többen vagyunk, annál nagyobb álmokat valósíthatunk meg.

A Dunabogdányi Hegylakók Egyesület legfőbb területe a dunabogdányi Kutya-hegy: Csapás dűlő, Sólyom utca, Fácános utca, Visegrádi köz, Tölgyfa köz, Szarvas utca, Őzike utca, Meredek utca, Hegyhát utca, Kutyahegyi utca, Liliom utca, Völgyi út.

 


 

GYERE VELÜNK

Tudjuk sokak nem szánnak pénzt az útkarbantartásra, vagy a kamera rendszer fenntartására, vagy csak öregnek tartják magukat a társadalmi munkára, s ezt a tagságra hagyják. A “gyere velünk”, nem a tagságnak szól, hanem az itt élőknek, akik nem tagok, s akik egy szuper közösséghez tudnak tartozni úgy is, ha csak eljönnek fél órára velünk szemetet szedni, vagy hoznak 1 liter hideg vizet miközben dolgozunk a házuk előtt. Szóval az eseményeknél látható lesz mikor és hol találkozunk. Tehát nem feltétlen a pénzről és a tagságről szól minden, hanem arról is, hogy megismerjük egymást. Érdemes megnézni mennyi a hozzájárulás egyesületünkhöz évenként (lsd. TAGSÁGI DÍJ), s ebből mit tudtunk finnanszírozni.

 


 

1%

KÉRJÜK, HOGY JÖVEDELMADÓJÁNAK EGY SZÁZALÉKÁT AJÁNLJA FEL EGYESÜLETÜNKNEK!
Dunabogdányi Hegylakók Egyesülete
Adószámunk: 18707056-1-13

bővebb tudnivalókat itt olvashatsz

 


 

ÉVES TAGDÍJ + ÚTALAP + MŰKÖDÉS HOZZÁJÁRULÁS

2000 Ft + 5000Ft + 8000Ft
Dunabogdányi Hegylakók Egyesülete
bankszámlaszám 64700014 – 10015029
TAGDÍJ

/Ezen díj befizetésével lehetsz az egyesület tagja. Fontos, hogy folytonos tagságot szeretnénk fenntartani, így az újonnan érkező tulajdonosok az első évtől kezdve minden előnyt élvezhetnek. A régóta itt lakó, de utólag csatlakozó tulajdonosok ezt a második évtől kapják. Minden esetben csak az adott naptári év tagdíjját lehet befizetni, tehát az ide fizetett 2000Ft feletti összeg minden esetben a működési hozzájáruláshoz kerül, lsd. lent./

ÚTALAP

/Amennyiben ide történik befizetés, úgy azt kizárólag az út karbantartására fordítjuk. Ehhez nem fontos tagnak lenned./

MŰKÖDÉS HOZZÁJÁRULÁS

Dunabogdányi Hegylakók Egyesülete
bankszámlaszám 64700014 – 10015029
HOZZÁJÁRULÁS

/Ezen összeg nem címzetes, azaz nincs meghatározva annak helye, erről a közgyűlésünk dönt, s az egyesület annak megfelelően gazdálkodik vele./


 

EGYÉB HOZZÁJÁRULÁS

Tetszőleges összeg
Dunabogdányi Hegylakók Egyesülete
bankszámlaszám 64700014 – 10015029
HOZZÁJÁRULÁS

/Mint látható ez a számlaszám az útalap kivételével használatos. Így aki 10000Ft feletti összeget utal ezen számlára, az a feletti rész már egyéb hozzájárulásként lesz lekönyvelve, s lényegében a Működési hozzájáruláshoz fog tartozni./