Dunabogdányi Hegylakók Egyesülete

Dunabogdányi Hegylakók Egyesülete

Csapás Dűlőn lakóknak

Az idei évben sármentesítés lenne a Csapás Dűlőn, de sajnos a gép nem megy be az utcába, ha nem készítjük elő azt. A téli havas hónapokban sem vállalja a Csapás dűlő hókotrását a gépkezelő, így ezt kívánjuk elősegíteni kis összefogással.

A polgármesteri hivatal e feladatot ellátó dolgozója a kívánt munkát csak akkor tudja elvégezni, ha az útra belógó ágakat, bokrokat, gallyakat oly mértékben levágjuk, hogy ott, a munkát végző gép biztonságosan, balesetmentesen végezhessen munkát.

E feladat végzésére kértük, hogy az utca lakói szervezzenek társadalmi munkát, melyen a DHE vezetősége is megfelelő létszámmal részt fog venni. A feladat szervezésére

  • Kapi Krisztián
  • Aradi Róbert

vállalkozott.

Kérjük Önöket, szíveskedjenek szomszédjaikat is értesíteni és Kapi Krisztiánnak és Aradi Róbertek besegíteni a szervezésbe a munka sikeres elvégzése érdekében. A munka sikeres elvégzése után nem lesz akadálya a sármentesítés elvégzésének, mely akát június második felében indulhat, s mely nagyban hozzájárul a téli időszakban való biztonságosabb közlekedéshez is.

Segítő szándékukban bízva megfelelő létszámú csapat, és a DHE vezetőségének segítségével a munka sikeresen elvégezhető.

  • Ideje: 2019.06.15. 9:00-12:00
  • helye: Sorompós Őrbódé

Jeletkezni a

Kérdés esetén a dunabogdanyihe@gmail.com e-mailcímre kérem írjanak vagy a facebook oldalunkra.

 

Tetszett a cikk?

Megosztás itt: facebook
Oszd meg a Facebook-on
DHE

DHE