Dunabogdányi Hegylakók Egyesülete

Dunabogdányi Hegylakók Egyesülete

Csapás dűlő rendben

Szombat reggel 8-ra meghirdetett utca szélesítésre népes aktív csapat jött össze, hogy segítsen a Csapás Dűlő elhanyagolt részein javítani. Magassági ágvágókkal, magassági sövényvágókkal, Stihl fűrészekkel felvértezve teljes hosszába szélesítettük és magasítottuk az utcát, így a hókotró, illetve a sármentesítési munkák nagy gépei is be tudnak menni az utcába.

Sajnos volt pár autó, mely útban állt, illetve volt 2 autó, mely valószínű több éve várakozik gazdájának kegyeire. Mivel az utca elég keskeny, emiatt kölcsönös jóindulat kell az autóforgalomnak ezen az úton, így érdemes ezen két roncs gazdáját is felszólítani, hiszen az is további 2 jó kitérő hely lesz az utcában.

A húsz fős csapatot több helyen is hideg vízzel kínálták, ami igencsak jól esett.
Köszönjük mindenkinek aki eljött, köszönjük a más utcákból érkező segítséget és legfőképp a Csapás Dűlőről érkező új tagokat.

Legközelebb szeptember 14-én találkozunk, amikor megünnepeljük az egyesület 15. születésnapját. Az időpont adott, a helyszínről és a programról mihamarabb tájékoztatunk mindenkit, s addig a csapás Dűlő is megkapja a sármentesítést, melynek időpontjáról tájékoztatni fogunk mindenkit, hiszen akkor a parkoló autókkal is érdemes lesz elállni.

 

PÁR FOTÓ SAJNOS A TELJESSÉG IGÉNYE NÉLKÜL, HISZEN SIETTÜK, HOGY HAMARABB VÉGEZZÜNK

 

S MI LETT A VÉGEREDMÉNY?


 

ELŐZMÉNY

 

CSAPÁS DŐLŰ ELŐKÉSZÍTÉSE

Ideje: 2019.06.15. 800-12:00

helye: Sorompós Őrbódé

Várjuk a Csapás Dűlő lakóit, akiknek a porták előtti szakaszon az ágakat, bokrokat, fákat kellene igazítani, hogy nagygéppel be lehessen menni az utába.

Ha szeretné az utca lakossága, hogy 2019-ben legyen sármentesítés és a téli hóeltakarítás érdemes résztvenni a közös munkákban. Az Önkormányzat megbízásából a hókotró és a sármentesítéást végző gép jelenleg nem vállalta az utca rendbetételét.

Jelentkezni a helyszínen vagy Facebook oldalunkon lehet.

Tetszett a cikk?

Megosztás itt: facebook
Oszd meg a Facebook-on
DHE

DHE